Καλώς ήλθατε στο ΝΕΟ αναβαθμισμένο e-shop MissMister.com.gr Αγοράστε Φυτικά Προϊόντα Ομορφιάς και Υγείας με Έκπτωση έως και 50%

Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους και Προϋποθέσεις και τη χρήση των cookies από εμάς.

Τρόποι Πληρωμής

Υποστηρίζουμε όλες τις συνήθεις μεθόδους πληρωμής

Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με τους παρακάτω τρόπους:

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας, SPEEDEX ή ACS, για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας. Το κόστος για την υπηρεσία αντικαταβολής είναι (2,5) ευρώ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Στην περίπτωση όπου οι παραγγελία υπερβαίνει το συνολικό ποσό των 300€ δεν δύναται να αποσταλεί με αντικαταβολή και ο πελάτης θα πρέπει προβεί στην κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό (κατόπιν συνεννόησης).

MyBank

Κατάθεση σε λογαριασμό με e-banking μέσω της υπηρεσίας MyBank. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας επιλογής σας από όπου ολοκληρώνεται την συναλλαγή σας.

Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε τον αριθμό της Παραγγελίας σας σαν αιτιολογία πληρωμής (πχ. ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ #325). Η παραγγελία σας δεν θα σταλεί μέχρι το ποσό να εμφανιστεί στο λογαριασμό μας. Ενημερώστε μας για την κατάθεση σας μέσω τηλ. 6906707768 ή μέσω email στο Info@Missmister.com.gr με θέμα τον αριθμό της παραγγελίας σας.

PAYPAL

Με την χρήση του Paypal διασφαλίζεται η εξόφληση της παραγγελίας σας καθώς και μεγιστοποιείται η αμεσότητα στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων.

Προσωρινά εκτός λειτουργίας

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ 

Για την πληρωμή με πιστωτική κάρτα ο πελάτης μπορεί να επιλέξει:

Ολοκλήρωση της πληρωμής μέσω viva wallet. Το σύστημα της viva wallet μπορεί να δεχθεί τις παρακάτω κάρτες:

Προσωρινά εκτός λειτουργίας

VISA

MASTERCARD

MAESTRO

Για τις πληρωμές με κάρτα, το viva wallet σας μεταφέρει σε δική του σελίδα, προκειμένου οι συναλλαγές να είναι 100% ασφαλείς.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "e-Commerce" της viva wallet και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται ανάλογα από το τρόπο πληρωμής.