ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ειδικότερα στοιχεία – πληροφορίες ηλεκτρονικού καταστήματος MissMister Beauty & Health

Το ηλεκτρονικό κατάστημα https://missmister.com.gr/ είναι το "αδερφάκι" που θα αντικαταστήσει σταδιακά το https://www.missmister.gr/, λόγω περιορισμού των παρεχόμενων δυνατοτήτων του δεύτερου.

Email επικοινωνίας: info@missmister.com.gr
Τηλ. Παραγγελιών - Εξυπηρέτησης Πελατών: 6906707768 10:00-22:00

Η φιλοσοφία μας από την ιδέα δημιουργίας του, την υλοποίησή του, αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του είναι η δυνατότητα προσφοράς ποιοτικών προϊόντων στις καλύτερες δυνατές τιμές. Για το λόγο αυτό, νέες συλλογές, νέα προϊόντα και αφαιρέσεις αντίστοιχα, μπορούν να υπάρξουν κατά διαστήματα. Στόχος μας; Η ικανοποίηση του πελάτη (δική σας) και η υποστήριξη σε όποιο θέμα μπορεί να σας απασχολεί, ακόμα και μετά την πώληση.

Επιλέγουμε, (εφόσον είναι αποδεκτό και από εσάς), τη διατήρηση μιας προσωπικής επαφής μαζί σας, για λόγους όπως είναι η πρόσκληση στον χώρο μας όταν υπάρχουν εκδηλώσεις, νέες παραλαβές, bazaar, μέσω της ενημέρωσής σας με email και των λογαριασμών μας στα social media και φυσικά η αποστολή κουπονιών, δωροεπιταγών και αποκλειστικών προσφορών που προσφέρουμε σε όλους εσάς που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας.

Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop) δίνουμε τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του internet να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει το MissMister, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά.

Ο επισκέπτης / χρήστης / πελάτης, οφείλει να διαβάσει προσεκτικά και παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές τους, πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου καθώς η χρήση αυτών σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη / χρήση αποδοχή των όρων αυτών.
Στην περίπτωση που δεν τους αποδέχεται ή δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας.

Είστε πάντα η προτεραιότητά μας. Και είμαστε συχνά η №1 επιλογή σας επίσης.

Καλώς ήρθατε!