Πληροφορίες Αποστολής

Οι αποστολές εντός Ελλάδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 70€. Κάτω των 70€ τα έξοδα αποστολής είναι 3,5€. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η SPEEDEX ή ACS ή Center Courier, με τα τρία από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής, στην Ελλάδα. Στη σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της SPEEDEX ή ACS ή Center Courier, το MissMister Beauty θα σας αποστείλει την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο και ίδια χρέωση.


Πρόσθετες Πληροφορίες  

1. Χρόνοι Παράδοσης

Το MissMister Beauty, λαμβάνοντας υπόψη πόσο σημαντικό είναι για τους πελάτες του να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους στα χρονικά πλαίσια που αναμένονται, σε μια προσπάθεια να διασφαλίζει την καλύτερη, από πλευράς ποιότητας και χρόνου, μεταφορά, συνεργάζεται με ACS & Speebex,τις καλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, στο χώρο της ταχυμεταφοράς. Η παράδοση των προϊόντων εντός Αττικής, καθώς και σε όλες τις μεγάλες πόλεις, θα πραγματοποιείται μέσα σε 3 έως 6 εργάσιμες ημέρες, από την επόμενη εργάσιμη ημέρα της καταχώρησης της παραγγελίας σας. Για την υπόλοιπη Ελλάδα και τις δυσπρόσιτες περιοχές, (Για να δείτε εάν ανήκετε σε δυσπρόσιτη περιοχή πατήστε εδώ.) Η παράδοση ολοκληρώνεται εντός 4 έως 8 εργάσιμων ημερών.

2. Ειδοποιητικά E-mail & SMS

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, λαμβάνετε αυτόματα ενημερωτικό μήνυμα στο e-mail & SMS που έχετε καταχωρήσει, το οποίο επιβεβαιώνει την επιτυχημένη τοποθέτηση της στο σύστημά μας. Συμπεριλαμβάνεται αντίγραφο της παραγγελίας με τα καταχωρημένα στοιχεία σας, τα σχέδια και την αξία των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Μόλις τα προϊόντα παραδοθούν στην εταιρεία Courier, την επομένη εργάσιμη ημέρα, σας αποστέλλεται ενημερωτικό e-mail με αντίγραφο της παραγγελίας προς αποστολή, που φέρει τον αντίστοιχο Αριθμό Αποστολής Δέματος, με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας προς εσάς.

3. Παράδοση σε χώρο εργασίας

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, εάν είστε εργαζόμενος/η και στην περίπτωση που δεν διατίθεται αντιπρόσωπος σας για να παραλάβει το προϊόν στην κατοικίας σας, σας συστήνουμε να δηλώσετε τη διεύθυνση εργασίας σας, ως τόπο παραλαβής του προϊόντος, καθώς οι παραδόσεις των παραγγελιών πραγματοποιούνται, ανάλογα με τα δρομολόγια της Courier, από τις 09:00 μέχρι τις 18:00, ώρες που ενδεχομένως να αντιστοιχούν σε ωράριο εργασίας. Για διευκόλυνση δική σας, θα ήταν χρήσιμο, στα στοιχεία επικοινωνίας να δηλώνετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου καθώς και την επωνυμία της επιχείρησης όπου απασχολείστε.

Στις περισσότερες πόλεις έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε και το Σάββατο. με παραλαβή από το κατάστημα courier,